صادرات آبزیان مجتمع های تولیدی خوزستان به کشور عراق؛ با مشکلات فراوانی مواجه است که منشا این مشکلات عمدتاَ از کشور عراق است.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمشهر ضمن بیان مطلب فوق؛ تصریح کرد: با دیدی بلند مدت و کارآمد، و به جهت جلوگیری از کاهش میزان عرضه آبزیان صادراتی و حفظ بازارهای بین المللی، نیاز است با مطالعه ی دقیق بازارهای هدف بیشتری تعریف گردد.

طاهر سلیمانی عنوان کرد: در تمام جهان، ملجأ و پایگاه تولیدکنندگان، اتاق های بازرگانی به شمار میروند، زیرا که تا تولید نباشد، بازرگانی نیز معنا نمی یابد. این امر در کشورهای در حال توسعه که نیاز توسعه صادرات کالاهای داخلی و تامیمن مواد اولیه و ابزار واحدهای صنعتی هستند نمود بیشتری پیدا میکند. از این رو لازم است اتاق های بازرگانی، طبق وظیفه ی ذاتی خویش، پیگیر سایر امور اقتصادی چون تولید باشند.

ایشان افزود: در استان خوزستان نیز بواسطه مجتمع های متعدد آبزی پروری، یکی از شاخص ترین محصولات تولیدی، آبزیان هستند که علیرغم کیفیت برتر این محصولات در کشور، واحدهای صنعتی این شاخه اقتصادی، دچار مشکلات متعددی در عرضه محصولات خویش شده اند.

خزانه دار اتاق خرمشهر ادامه داد: صادرات آبزیان مجتمع های تولیدی خوزستان به کشور عراق؛ با مشکلات فراوانی مواجه است که منشا این مشکلات عمدتاَ از کشور عراق است. طی چندیم مرحله و به دلایل مختلف، صادرات آبزیان به کشور عراق از سوی مراجع داخلی این کشور متوقف شده بود. نیاز است وزارت جهادکشاورزی راهکاری سریع و پایدار جهت رفع این معضل را عملی نماید.

وی بیان کرد: علیرغم این محدودیت ها و با وجود مرزهای فعال و پویای استان خوزستان با کشور عراق، بیشاز ۲۰ درصد از محصولات مجمتع های آبزی پروری استان خوزستانم از طریق مرزهای شمالی کشور عراق به این بازار عرضه میگردند، که این امر نشان از ضعف دیپلماسی و عملکرد مدیریتی در استان خوزستان است.

سلیمانی ضمن اشاره به نقش بازاریابی صحیح در پویائی صنعت کشور بیان نمود: در موازات پیگیری طرح های حمایتی دولت، نیاز است تا تولیدکنندگان آبزیان نیز با مطالعه دقیق و کاربردی، بازارهای عرضه محصولات خویش را وسیع تر و کارآمدتر نمایند. به طور حتم بازارهای کشورهای حوزه ی اوراسیا، با وجود تقاضای بالفعل در زمینه محصولات آبزیان، توان پذیرش محصولات استان خوزستان را دارند. لازمه ی حصول به این هدف، بازاریابی درست، رایزنی اصولی، فرآوری محصولات و بسته بندی مناسب است که باید در برنامه فعالان این عرصه قرار گیرد.

ایشان در پایان گفت: جهت هماهنگی فعالیت های آبزی پروران استان و به منظور برنامه ریزی و پیگیری مطالبات ایشان، در نظر داریم انجمن آبزی پروران خوزستان را با مشاکرت فعالان اقتصادی این صنعت راه اندازی نمائیم.

آخرين مطالب این بخش

0 دیدگاه


    لطفا دیدگاهتان را بنویسید

    copyright2024 Khorramshahr Chamber Of Commerce, Industries, Mines and Agriculture

    کمک نیاز دارید? چت از طریق واتساپ