Preloader
  • 06153560250
  • خرمشهر – کوتشیخ – بلوار ساحلی بایندر

آدرس

خرمشهر – کوتشیخ – بلوار ساحلی بایندر

شماره تماس

06153560250

06153560251

06153560252

آدرس ایمیل

info@khccima.ir

دیدار رئیس اتاق ایران با سفیر ژاپن؛📌پیگیری مطالبه اتاق خرمشهر درباره لایروبی اروند در دیدار با سفیر ژاپن

🔰در ادامه تلاش‌های اتاق بازرگانی خرمشهر برای احیای جایگاه اقتصادی اروندرود، مطالبه لایروبی این آبراه راهبردی در دیدار رئیس اتاق ایران با سفیر ژاپن در تهران، به محور اصلی گفت‌وگوهای اقتصادی دو کشور تبدیل شد.

🔷به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمشهر، موضوع لایروبی اروندرود به‌ عنوان یکی از مطالبات کلیدی بخش خصوصی جنوب کشور در نشست رئیس اتاق بازرگانی ایران با سفیر ژاپن مورد تأکید و پیگیری قرار گرفت.

🔷در این دیدار، دو طرف ضمن بررسی راهکارهای توسعه همکاری‌های تجاری میان ایران و ژاپن در حوزه‌های سلامت، کشاورزی و صنایع غذایی، درباره امکان حضور شرکت‌های ژاپنی در اجرای پروژه لایروبی اروندرود گفت‌وگو کردند.

🔷رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اهمیت راهبردی اروندرود برای تجارت دریایی و اقتصاد جنوب غرب کشور از آمادگی ایران برای همکاری با شرکت‌های ژاپنی در اجرای این پروژه بزرگ خبر داد و آن را گامی مؤثر در بازآفرینی ظرفیت‌های بندری خرمشهر و آبادان دانست.

🔷گفتنی است، این مطالبه مهم نخستین بار در جریان سفر رئیس اتاق بازرگانی ایران به خرمشهر و در نشست با رئیس اتاق بازرگانی این شهر مطرح شد و اکنون با پیگیری‌های مستمر به سطح رایزنی‌های بین‌المللی رسیده است.

🔷در پایان این دیدار، پیشنهادهایی نیز برای انتقال فناوری، بهره‌گیری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص ایرانی و توسعه همکاری‌های صنعتی و کشاورزی میان دو کشور ارائه شد.

🔹با ما همراه باشید کانال اتاق بازرگانی خرمشهر @khccima

📍لینک کانال واتساپ؛

https://chat.whatsapp.com/KXcyARnq3HeDd0R7NcvXTx?mode=ac_t